Ravintola Rubenissa juhlistetaan äitejä herkulliseen ja rakastettuun tyyliin rennonjuhlavin tunnelmin äitienpäiväbrunssin merkeissä. Tänä vuonna Rubenin ammattilaiset saavat vierailevaksi tähdekseen jälkiruokapöytien kunkun – Koko Suomi leipoo -ohjelmastakin tutun Markus Hurskaisen.
Alkuruoat nautitaan runsaasta buffetista ja pääruoka tarjoillaan lautasannoksina – jälkiruoka noudetaan Markus Hurskaisen tuottamasta yltäkylläisestä jälkiruokabuffetista.
Markus on päivän ajan tavattavissa ja varmimmin häneen törmää jälkiruokapöydän lähettyvillä. Hän kertoo itsestään näin:
”Meikäläinen on sesongeista ja erinomaisista raaka-aineista inspiroituva ruoka-alan moniottelija! Minulla on yli kahden vuosikymmenen kokemus sekä huippuravintoloiden keittiöistä, että leipuri-kondiittorina työskentelemisestä. Minut voi bongata myös Koko Suomi Leipoo ohjelman tuomarina ja tätä nykyä työskentelen Culinary Leadina Arla Pro:lla.
Ravintola Rubenin keittiöpäällikön Markon kanssa historiamme ulottuu aina Ravintolakoulu Perhoon saakka, joten on mahtavaa lyödä hynttyyt yhteen nyt äitienpäiväviikonlopun ajaksi!”
Tutustu menuun kokonaisuudessaan täällä
Kattaukset kello 12:00 & 15:00, kattausaika 2.5h
Aikuiset 69€
Lapset 5-12v. 20€