Hotel Kakolan avaustiimi kootaan nyt, hae mukaan!

Oletko sinä parasta, mitä Hotel Kakolalle on tapahtunut? Lähetä hakemus, joka saa meidät rakastumaan sinuun.

Haluatko mukaan kirjoittamaan Hotel Kakolan tarinaa?

Ensi syksynä pahamaineiselle Kakolanmäelle Turkuun avautuu Hotel Kakola. Se on kotimainen ja yksityinen hotelli, joka rakentuu parhaillaan entiseen vankilarakennukseen. Hotel Kakolaan tulee 150 huonetta, korkeatasoinen ravintola Ruben sekä laajat kokous- ja juhlatilat yli 500 hengelle.

Meillä on yksi tavoite. Teemme Hotel Kakolasta kaupungin korkeatasoisimman hotellin, joka tunnetaan huikeasta palvelustaan. Palvelusta, josta ei puutu tunteen paloa, osaamista eikä persoonaa.

Millaisia tiiminjäseniä me sitten haemme? Tyyppejä, joiden ammattiylpeys paistaa kilometrien päähän. Tyyppejä, jotka haluavat vihdoinkin päästä toteuttamaan ne parhaat, hullut ideat. Tyyppejä, jotka haluavat näyttää Suomen hotellialalle suuntaa ja nostaa rimaa muidenkin puolesta. Ammattilaisia, jotka tuovat uuden tason palvelukulttuurin Turkuun.

Me arvostamme sitä, että olet raudan kova ammattilainen sarallasi, ja asiakaspalvelu on sinulla DNA:ssa. Mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta. Jos olet suuri persoona, meillä saat olla juuri sellainen.

Oletko sinä parasta, mitä Hotel Kakolalle on tapahtunut? Lähetä hakemus, joka saa meidät rakastumaan sinuun.

 

Nyt haemme avaustiimiimme:

Vastaanoton palveluvastaavaa yövuoroon (kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde sis. yötyövähennyksen 90h/3 viikkoa)

Vastaanottovirkailijaa (112,5h/ 90h/ tarvittaessa työhön kutsuttaessa)

Vastaanoton vuorovastaavaa

Ravintolan vuorovastaavaa

Tarjoilijoita (112,5h/90h/60h/ tarvittaessa töihin kutsuttaessa)

Aamiaiskokkia (90h/ 3 viikkoa)

Kokkeja (90h/ 3 viikkoa, 112,5h/ 3 viikkoa)

Vuoromestaria (112,5h/ 3 viikkoa)

Keittiöapulaista (112.5h/ 3 viikkoa)

 

Tällaisia tiiminjäseniä etsimme.

Suhtaudut intohimoisesti asiakkaiden odotusten ylittämiseen. Sinulla on kokemusta korkeatasoisen palvelun tuottamisesta, etkä pelkää laittaa käsiäsi syvälle saveen. Olet loistava tiimipelaaja, mutta nautit myös tarvittaessa itsenäisestä työskentelystä. Olet hotellimme käyntikortti ja luot vieraillemme positiivisen ensivaikutelman iloisuudellasi, välittömyydelläsi ja ammattitaidollasi.

Olet kekseliäs ja sanavalmis eikä sinulla ei mene sormi suuhun kiperässäkään tilanteessa.

Jaat kanssamme kestävän kehityksen, ja yhdenvertaisuuden arvot ja huolehdit niiden toteutumisesta jokapäiväisessä työssäsi. Esimerkilläsi ylläpidät kannustavaa ilmapiiriä ja olet mukana luomassa Suomen parasta työpäiväkokemusta. Sitoudut yhdessä sovittuihin myyntitavoitteisiin, ja osaltasi edesautat niiden saavuttamisessa. Yhdessä koko henkilökunnan kanssa huolehdit työsuojelun, yhdenvertaisuuden, paloturvallisuuden & ensiavun ja Green Key -vastuullisuusasioiden toteutumisesta kaikkialla hotellin toiminnassa.

 

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

 

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Tutustu avoimiin avaustiimin positioihin yllä olevista linkeistä ja laita hakemuksesi tulemaan!

Jaa somessa:

Saapuminen
Syys 2020
Lähtö
Syys 2020