Hotel Kakolan kestävän kehityksen ohjelma

Ajat vaativat nyt avoimuutta, rohkeutta ja välittämistä.

Arvoisa asiakkaamme!

Ympäristökysymykset ja kestävä kehitys ovat nykyisin tärkeä osa hotellitoimintaa. Hotel Kakola kokonaisuudessaan on mukana kestävän kehityksen ohjelmassa.

Ympäristöasiat ja vastuullisuus on otettu huomioon jo hotellin suunnittelussa. Rakennuksen vanhoja rakenteita ja hirsiä on kunnostettu uusiokäyttöön ja esim. äänieristys hoituu kotimaisten turvelevyjen avulla. Koneiden ja laitteiden hankinnassa energiatehokkuus on ollut ratkaisevassa asemassa valintatilanteessa. Kaikissa hotellihuoneissa on kotimainen hiilihapotuslaite, joka muuttaa maailman parhaan hanaveden kuplavedeksi. Energiaa vievät minibaarit jätettiin pois jo suunnitteluvaiheessa.

Kertakäyttöastioita käytetään vain mukaan otettaviin tuotteisiin, ja nekin ovat valmistettu biohajoavista materiaaleista. Ravintolatoimintamme ydin on puhdas suomalainen ruoka paikallisilta lähituottajilta. Hävikin seuranta ja vähentäminen on osa päivittäistä rutiinia.

Hotellillamme on ympäristövastaava ja kestävän kehityksen asiat ovat osa perehdytystä.  Pidämme osaamisemme ajan tasalla järjestämällä säännöllistä ympäristökoulutusta.

Pyrimme siirtämään arvojamme myös vieraillemme ohjaamaan heitä kestävämpään kulutukseen mm. mahdollistamalla kierrätyksen huoneissamme sekä opastamalla energian säästämiseen ja ekologiseen liikkumiseen.

Ympäristö- ja sosiaalinen vastuu ovat meille tärkeitä arvoja. Sitoudumme ympäristölakien noudattamiseen sekä ympäristökuormituksen vähentämiseen ja edellytämme samaa  yhteistyökumppaneiltamme.

Tavoitteenamme on ympäristövaikutusten vähentäminen ja toimintamme jatkuva parantaminen. Hotel Kakola hakee Green Key:n jäsenyyttä ja on mukana Visit Finlandin Sustainable Travel Finland ohjelmassa.

Jaa somessa:

Saapuminen
Huhti 2021
Lähtö
Huhti 2021