KOKKI KAKOLAAN

Sinä olet parasta, mitä meille on tapahtunut.

Kesällä pahamaineiselle Kakolanmäelle Turkuun avautuu Hotel Kakola. Se on kotimainen ja yksityinen hotelli, joka rakentuu parhaillaan entiseen vankilarakennukseen.

Ruokafilosofiamme on yksinkertainen: Kunnioitamme lähituottajien laadukkaita raaka-aineita kaikessa ravintolatoiminnassamme. Ruoka on aina taattua laatua ja puhtaita makuja.

Keittiöstä nousee satoja aamiaisia ja lounaita päivittäin, meillä hoituu häät, karonkat ja korkeatasoiset yrityskokoukset ja -juhlat.

A la Carte ravintola Ruben tarjoilee rennot puitteet maittavalle illalliselle yksin tai porukalle, Kesäterassi Riviera kutsuu sekä hotellin vieraat että turkulaiset kokoontumaan konstailemattoman grilliruuan, hyvän juoman ja yhdessäolon ääreen. Viinitupa Hilarius sammuttaa janon lisäksi myös pienen nälän ja mieliteot.

Hotelli sykkii elämää vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä, ja toimimme kohtauspaikkana vieraidemme ja asiakkaidemme työ- vapaa – ja loma-aikoina. Ravintolakokin työ hotellissa on monipuolista ja haastavaa, eikä päivät usein ole toistensa kaltaisia.

Meillä on yksi tavoite. Teemme Hotel Kakolasta ja sen ravintolista kaupungin korkeatasoisimman hotellikeskuksen, joka tunnetaan huikeasta palvelustaan. Palvelusta, josta ei puutu tunteen paloa, osaamista eikä persoonaa. Oletko sinä parasta, mitä Hotel Kakolalle on tapahtunut?

 

NYT MEILLÄ ON HAUSSA KOKKI (90h/ 3 viikkoa, 112,5h/ 3 viikkoa)

Tällaista tyyppiä etsimme.

Syöminen, juominen, herkuttelu ja aistien hemmottelu on DNA: ssasi.

Suhtaudut intohimoisesti ruokaan ja syömiseen. Ruuan alkuperä ja puhtaus on sinulle tärkeää ja haluat tuottaa unohtumattomia makuelämyksiä ja – muistoja jokaiselle vieraallemme kotiin vietäväksi.

Sinulla on

  • Halua tuottaa unohtamattomia ja ainutlaatuisia makuelämyksiä
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti työvuorossasi sovittujen tehtävien mukaisesti
  • Taitoa työskennellä osana tiimiä ja olla mukana luomassa ja kehittämässä ruokatuotetta
  • Paineen ja kiireen sietokykyä
  • Pedanttinen suhtautuminen hygieniaan ja puhtauteen työympäristössä

Sinulta luontuu niin aamiaisvuorot, buffet lounaiden loihtiminen kuin a la carte annosten ja tilausillallisten tekeminen.

Keittiötiimimme on ylpeä tuotteestaan, ja kokit ovat tuttu näky myös salin puolella esittelemässä annoksia ja vastaamassa vieraidemme kysymyksiin. Sinulle on kunnia-asia työskennellä hyvässä järjestyksessä puhtaassa keittiössä.

 

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

 

Lisätietoja antaa.

Roni Toivari, keittiöpäällikkö roni@kakola.fi

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi Ronille 7.6.2020 mennessä.

Työn alkamisajankohta riippuu hotellin avauksesta, kesän 2020 aikana.

Saapuminen
Loka 2020
Lähtö
Loka 2020
Yhteydenotto

Hotel Kakola avaa ovensa syyskuussa

Huoneet ovat varattavissa 1.10. alkaen.

Ota Hotel Kakolan Facebook ja Instagram seurantaan ja pysyt kärryillä kaikista käänteistä.

Lämpimästi tervetuloa kiven sisään, pian nähdään!