Kokous- ja juhlapalvelut

Entisen lääninvankilan muurien sisällä Hotel Kakolassa on kaikki, mitä tarvitset isojen ja pienten tilaisuuksien järjestämiseen. Kokous- ja juhlapalvelumme ideana on huolettomuus ja erinomainen palvelu.

Me Hotel Kakolassa hoidamme kaiken sinun tilaisuuteesi – persoonalliset tilat, herkulliset tarjoilut ja tarvittaessa hauskaa oheisohjelmaa. Autamme sinua räätälöimään juuri sinun porukallesi sopivan tilaisuuden. Yritystilaisuuksien, kokousten tai ikimuistoisten juhlien järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Kirkkosali

Kirkkosali on upea tila, jossa korkeat käsinmaalatut ikkunat sekä iso parvi. Kirkkosali sopii mainiosti kokousten, juhlien ja illallisten järjestämiseen. Kirkkosali on vihitty kirkoksi, ja tilassa on alttari ja saarnastuoli. Täällä on mahdollista järjestää hääjuhlien lisäksi itse vihkiminen.
Pinta-ala: 185 m2
Kapasiteetti: max 180 hlö

Kokoustila Uuno

Uuno on entisen lääninvankilan suurin varsinainen kokoustila. Se taipuu erinomaisesti jopa vähän yli sadan hengen tilaisuuksiin. Kaikki kokoustilamme sijaitsevat vankilan pohjakerroksessa, joten jo pelkkä reitti niihin on vaikuttava.
Pinta-ala: 140 m2
Kapasiteetti:
30–100 hlö

 

Kokoustila Sven

Tyylikäs Sven on joustava tila, josta voimme helposti muokata juuri sinun ryhmän tarpeisiisi sopivan.
Pinta-ala: 36,5 m2
Kapasiteetti: 12–30 hlö

 

Kokoustila Tilta

Tilta on ainoa kokoustilamme, jossa on kiinteä pöytämuoto. Tila soveltuu erinomaisesti pienten ryhmien käyttöön.
Pinta-ala: 32 m2
Kapasiteetti: max 13 hlö

 

Ravintolat & Paviljonki

Entisessä vankilan ruokalassa palvelee Ravintola Ruben, ja sen yhteydessä sisäpihalla asiakkaita palvelee kesäterassi Riviera. Ravintolan välittömään läheisyyteen rakennetaan upea Paviljonki. Paviljongin voi vuokrata erikseen tai yhdistää muihin ravintolatiloihin, jos kyseessä on isot pirskeet. Paviljonki on mahdollista jakaa myös ryhmätyötiloiksi tai kabineteiksi kevyiden seinärakenteiden avulla.
Pinta-ala: Ravintola Ruben 190 m2 ja Paviljonki 150 m2
Kapasiteetti: Ravintola Ruben 120 hlö ja Paviljonki 60 hlö

Lähetä meille tarjouspyyntö


Lisäksi Kakolanmäellä:

Kakolan Vintti

Taproomin yläkerrassa sijaitseva tilava juhlasali soveltuu sekä kokouksille että ruokailuille. Parhaillaan remontissa oleva juhlasali valmistuu syksyllä 2020.
Pinta-ala: 215 m2
Kapasiteetti: 70–150 hlö

 

Kakolan Sali

Graniittilinnan entisestä kirkosta on hurmaavat näkymät Turun ylle. Kakolan Salissa on iso sali ja parvi ja salin yhteydessä narikka sekä kaksi kahvitustilaa. Tila soveltuu erinomaisesti kokouksille, illallisille ja rauhallisemmille konserteille.
Pinta-ala: 185/280 m2
Kapasiteetti: 50–230 hlö

Lähetä meille tarjouspyyntö

 

Hotel Kakolan tilojen tiedot

Ravintolat

Kaikkia vieraitamme palvelee à la carte -ravintolamme Ruben, viinibaarimme Hilarius sekä kesäterassimme Riviera.

Kokouspaketit

Kakolan Kattava: Koko päivän kokouspaketti, joka sisältää runsaan hotelliaamiaisen ja buffet-lounaan
Kakolan Kepeä: Koko päivän paketti, joka sisältää aamukahvin ja sämpylän sekä Rubenin keittolounaan
Kakolan Voima: Superfoodia!
Koko päivän pakettien ostajille tilavuokra on maksuton. Tarjoilut järjestämme Rubenissa.

Muut paketit
Rubenin aamiainen ja parhaat päätökset
Rubenin iltapäivätee
Vettä ja leipää

Aktiviteetit ja oheisohjelmat

Yhteistyökumppanimme Elevent tarjoaa valmiita ohjelmapaketteja sekä juuri sinun tilaisuuteesi räätälöityä ohjelmaa.

Valmiit ohjelmapakettimme:

Kakolan mysteeri
Kakolan mysteeri on illallisen yhteydessä toteutettava aktiviteetti, jossa osallistujien tulee selvittää Kakolan mysteerikoodi. Kassakaappiin on kätketty jotain hyvin tärkeää, ja vihjeiden ja oikeiden vastausten perusteella osallistuja pystyy päättelemään koodin, jolla ovi aukeaa. Aktiviteetti toteutetaan ilman vetäjää, mutta kokonaisuuteen voidaan sisällyttää vetäjä sekä muuta ohjelmaa.

Aktiviteetin kesto on illallisen ajan tai ennakkoon määritelty aika, esim. 60 min.

Amazing Kakola
Kilpailuhenkinen ryhmätehtävä Amazing Kakola kuljettaa osallistujia Kakolan vankilan alueella – sekä sisällä että ulkona. Kuka löytää kaikki rastit ja ehtii suorittamaan annetut tehtävät, ennen kuin aika tiimalasissa loppuu? Ryhmillä on 90 minuuttia aikaa löytää kaikki rastit ja ehtiä takaisin lähtöpisteeseen.

Aktiviteetin kesto on 90–120 minuuttia riippuen ryhmän koosta ja aktiivisuudesta.

Pako Kakolasta
Miten karataan vankilasta? Kuka vapautuu kahleista? Tässä ryhmätehtävässä testataan nokkeluutta ja päättelykykyä, sillä vain yksi joukkue voi päästä karkuun. Vankilan avain on lukittu kassakaappiin ja ryhmän tehtävä on tunnissa selvitä eri tehtävistä sekä päätellä numerokoodi, jolla ovi aukenee. Ja jotta pakeneminen ei olisi helppoa, vankilan käytävillä kuljetaan kahlittuna. Näiden seinien sisältä ovat Matti Haapoja, Toivo Koljonen ja Reijo Hammar paenneet, mutta tällä kertaa karkuun ei pääse ilman avainta.

Aktiviteetin kesto on 90–120 min riippuen ryhmän koosta ja aktiivisuudesta.

Lähetä meille tarjouspyyntö

Yöpyminen

Hotel Kakola sijaitsee lähellä Turun keskustaa, mutta Kakolanmäeltä ei ole pakko poistua lainkaan. Suosittelemme yhdistämään tilaisuuteesi myös yöpymisen.

Tutustu huoneisiimme

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Autamme mielellämme, oli sinulla mitä tahansa kysyttävää huoneistamme, kokous- ja juhlatiloistamme tai niihin liittyvistä palveluista.

Hotel Kakolan myyntipalvelu

p. 044-424 4500
sales@hotelkakola.fi 

Saapuminen
Loka 2020
Lähtö
Loka 2020