Kokoustilat ja yritystilaisuudet

Entisen lääninvankilan muurien sisällä Hotel Kakolassa Turussa on kaikki mitä tarvitset yritystilaisuuksien järjestämiseen.  

Anna meidän hoitaa tilaisuutesi – persoonalliset tilat, herkulliset tarjoilut ja tarvittaessa hauskaa oheisohjelmaa. Autamme sinua räätälöimään juuri teille sopivan tilaisuuden. Yritystilaisuuksien järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hotel Kakolan muurien sisällä voidaan järjestää yritys- ja lanseeraustilaisuudet, kick-offit, kokouspäivät, tykypäivät, tyhypäivät ja monipuoliset virkistyspäivät oheisohjelmineen. Vankilahotellin mielenkiintoinen historia kannattaa tulla kuulemaan kauempaakin, se soveltuu vaikka kokouksen oheisohjelmaksi.

Käytössänne on useita erikokoisia tiloja, nykyaikaisilla kokousvälineillä. Langaton laajakaista, videotykki, valkokangas, fläppitaulut sekä lehtiöt ja kynät.Ainutlaatuinen kirkkosali toimii loistavasti juhlavampien tilaisuuksien järjestämiseen.

 

Kirkkosali

Kirkkosali on upea tila, jossa korkeat käsinmaalatut ikkunat sekä iso parvi. Kirkkosali sopii mainiosti kokousten, juhlien ja illallisten järjestämiseen.
Kirkkosali on vihitty kirkoksi, ja tilassa on alttari ja saarnastuoli. Täällä on mahdollista järjestää hääjuhlien lisäksi itse vihkiminen.
Pinta-ala: 185 m2
Kapasiteetti: max 180 hlö

Tilava ja tyylikäs kokoustila Uuno taipuu erinomaisesti jopa sadan hengen yritystilaisuuksiin.

Kokoustila Uuno

Uuno on entisen lääninvankilan suurin varsinainen kokoustila. Se taipuu erinomaisesti jopa sadan hengen tilaisuuksiin.
Osa kokoustiloistamme sijaitsee vankilan pohjakerroksessa, joten jo pelkkä reitti niihin on vaikuttava.

Pinta-ala: 140 m2
Kapasiteetti:
30–100 hlö

 

Kokoustila Sven tarjoaa loistavat puitteet kokouksen järjestämiseen. Kokouspaikka on muokattavissa juuri sinun tarpeisiisi.

Kokoustila Sven

Tyylikäs Sven on joustava tila, josta voimme helposti muokata juuri sinun ryhmän tarpeisiisi sopivan.
Pinta-ala: 36,5 m2
Kapasiteetti: 12–30 hlö

 

Tämä kokoustila sopii mainiosti pienemmille ryhmille. Huoneessa on tyylikäs sisustus ja luonnolliset värit, lisäksi myös kiinteä pöytä.

Kokoustila Tilda

Tilda on ainoa kokoustilamme, jossa on kiinteä pöytämuoto. Tila soveltuu erinomaisesti pienten ryhmien käyttöön.
Pinta-ala: 32 m2
Kapasiteetti: max 13 hlö

Entinen vankilan ruokala, on entisöity viihtyisäksi ravintolaksi. Ravintola Rubenissa on tilaa isompienkin juhlien tai kokousten järjestämiseen. Ravintolan yhteydessä on myös paviljonki, jossa voit järjestää esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat Turussa.

Ravintolan Rubenin yhteydessä sijaitseva paviljonki, jossa on tilaa isompienkin juhlien tai kokousten järjestämiseen.

 

Ravintolat & Paviljonki

Entisessä vankilan ruokalassa palvelee Ravintola Ruben ja sen yhteydessä sisäpihalla asiakkaita palvelee kesäterassi Riviera. Paviljonkia voi vuokrata erikseen tai yhdistää muihin ravintolatiloihin, jos kyseessä on isot pirskeet. Paviljonki on mahdollista jakaa myös ryhmätyötiloiksi tai kabineteiksi kevyiden seinärakenteiden avulla.
Pinta-ala: Ravintola Ruben 190 m2 ja Paviljonki 150 m2
Kapasiteetti: Ravintola Ruben 120 hlö ja Paviljonki 60 hlö

Lähetä meille tarjouspyyntö


Lisäksi Kakolanmäellä:

Kakolan vintti on tilava juhlasali, joka soveltuu sekä juhlien, että kokouksien järjestämiseen. Vintin sisustus on boutique hotelliin sopiva.

Kakolan Vintti

Taproomin yläkerrassa sijaitseva tilava juhlasali soveltuu sekä kokouksille että ruokailuille. Parhaillaan remontissa oleva juhlasali valmistuu syksyllä 2021.
Pinta-ala: 215 m2
Kapasiteetti: 70–150 hlö

 

Kakolan sali on tilava ja soveltuu erinomaisesti isoille juhlille, sekä kokouksille. Tilasta löytyy myös parvi, kahvitustila sekä narikka.

Kakolan Sali

Graniittilinnan entisestä kirkosta on hurmaavat näkymät Turun ylle. Kakolan Salissa on iso sali ja parvi ja salin yhteydessä narikka sekä kaksi kahvitustilaa. Tila soveltuu erinomaisesti kokouksille, illallisille ja rauhallisemmille konserteille.
Pinta-ala: 185/280 m2
Kapasiteetti: 50–230 hlö

Lähetä meille tarjouspyyntö

 

Hotel Kakolan tilojen tiedot

Kaaviosta näkee, hotel kakolan kokoustilojen koot sekä henkilökapasiteetit. Meiltä löydät tilat niin isompiin kuin pienimpiinkin tilaisuuksiin.

 

Ravintolat

Kaikkia vieraitamme palvelee à la carte -ravintolamme Ruben, viinitupa Hilarius sekä kesäterassimme Riviera.

Kokouspaketit

Kaikissa kokoustiloissamme on ensiluokkaiset kokousvälineet, näytöt tai valkokankaat, lehtiöt, kynät ja langaton wifi.

Kakolan Kattava: Koko päivän kokouspaketti, joka sisältää aamukahvin suolaisella, päivän kotiruokalounaan lautastarjoiluna ja iltapäiväkahvin makealla.

Kakolan Kepeä:
Koko päivän paketti, joka sisältää aamukahvin suolaisella, keittolounaan ja iltapäiväkahvin makealla.

Kakolan puolipäiväkokous:
Puolen päivän kokous. Joka sisältää aamukahvin suolaisella ja lounaan, tai  lounaan ja iltapäiväkahvin makealla.

Oheisohjelmat

Kakola ennen ja nyt:
Kierroksella kierretään ulkona tutustumassa Kakolan entisiin vankilarakennuksiin ja nähdään jännittävimmät pakopaikat kautta aikojen. Sen lisäksi katsotaan sisätiloissa kuvaesitys sellitiloista ja kuullaan tarinoita Kakolan kundien värikkäästä arjesta kautta aikojen. Esityksen aikana kerrotaan myös Kakolanmäen nykyisestä toiminnasta. Kierroksella ei käydä sellitiloissa. Hurjien tarinoiden vuoksi kierrosta ei suositella pienille lapsille (suositeltu ikäraja 10 vuotta). Kierroksen keston voi räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan, suositus on 1,5–2 tuntia (riippuen vuodenajasta).

Nojatuolimatka Kakolaan:
Voidaan toteuttaa joko asiakkaan omissa tiloissa tai Kakolanmäellä. Tunnin esittelyn aikana tutustutaan vankilatiloihin kuvien avulla ja kuullaan kiehtovia tarinoita hurjien poikien kodin arjesta.

Lääninvankilan kierros:
Tunnin kierros Hotel Kakolassa, jonka aikana käydään läpi vankilan eri osastoja ja läänissä lusineiden venkuloiden tarinoita. Voidaan toteuttaa myös nojatuolimatkana.

Koko perheen Kakola-kierros:
Tunnin kävelykierroksella ollaan koko ajan ulkona, ja kierroksella kierretään Kakolanmäellä, kuullaan tarinoita vankilakundien arjesta ja matkan varrella nähdään jännittävimmät pakopaikat kautta aikojen. Kierroksen tarinat on suunnattu alle 12-vuotiaille. Tästä voi kehittää myös synttäripaketin, jos halutaan tarjota lastensynttäreitä hotellilla.

Happihyppely Huvikummulla:
Legendaarista Kakolan vankilaan kutsuttiin alamaailmassa aikoinaan mm. Huvikummuksi. Ulkoilutuokio Kakolanmäellä, jossa kierretään mäellä ulkona ja ratkaistaan matkan varrella olevia tehtäviä, jotka osa vaatii ketteryyttä ja kuntoa, osa nokkeluutta ja tietoa.

Lähetä meille tarjouspyyntö

Yöpyminen

Hotel Kakola sijaitsee lähellä Turun keskustaa, mutta Kakolanmäeltä ei ole pakko poistua lainkaan. Suosittelemme yhdistämään tilaisuuteesi myös yöpymisen.

Tutustu huoneisiimme

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Autamme mielellämme, oli sinulla mitä tahansa kysyttävää huoneistamme, kokous- ja juhlatiloistamme tai niihin liittyvistä palveluista.

Hotel Kakolan myyntipalvelu

Tel: +358444244500
myynti@kakola.fi

Saapuminen
Huhti 2021
Lähtö
Huhti 2021