Poikkeustilan vaikutukset Hotel Kakolassa

Ajat vaativat nyt avoimuutta, rohkeutta ja välittämistä.

Kakola Yhtiöissä ja Hotel Kakolassa tämä tarkoittaa sitä, että toimisto on siirtynyt turvallisuussyistä palvelemaan puhelimitse ja sähköpostitse ja etätyömahdollisuudet ovat käytössä soveltuvilta osin. Hotel Kakolan rakentamista ja sen toimintojen pystyttämistä edistetään toistaiseksi suunnitelmien mukaisesti, tarkasti suosituksia noudattaen.

Seuraamme tarkkaan Suomen hallituksen ohjeistuksia. Työmaalla toimimme erityisohjeistuksen mukaisesti välttäen kokoontumisia, ja käsihygieniasta huolehtien. Työntekijöidemme hyvinvointi ja turvallisuus on meille aina, kuten tässäkin tilanteessa, kaikkein tärkeintä.

Hotel Kakolan on tarkoitus aueta suunnitellusti kesän 2020 aikana, toki vasta epidemian väistyttyä sitten, kun se on kaikin puolin turvallista. Seuraamme tilannetta ja päivitämme arviotamme tarvittaessa. Tiedotamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme aktiivisesti mahdollisista muutoksista, ja vastaamme mielellämme kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Kun otetaan tuo kehotettu turvaväli nyt tosissaan, huolehditaan käsihygieniasta ja pysytään poissa väkijoukoista, saadaan tämä tilanne haltuun.

Pysykäähän terveinä!

Olli Ojala
hallituksen puheenjohtaja
Kakola Yhtiöt Oy

Jaa somessa:

Saapuminen
Syys 2020
Lähtö
Syys 2020