Rekry: myyntipalvelupäällikkö

Etsimme tyyppiä, joka haluaa näyttää Suomen hotellialalle suuntaa ja nostaa myyntipalvelun rimaa muidenkin puolesta.

Kesällä pahamaineiselle Kakolanmäelle Turkuun avautuu Hotel Kakola. Se on kotimainen ja yksityinen hotelli, joka rakentuu parhaillaan entiseen Turun lääninvankilan rakennukseen.

Meillä on yksi tavoite. Teemme Hotel Kakolasta kaupungin korkeatasoisimman hotellin, joka tunnetaan huikeasta palvelustaan. Palvelusta, josta ei puutu tunteen paloa, osaamista eikä persoonaa. Me autamme vieraitamme vapautumaan. Muuriemme suojista lähdetään rentoutuneina ja keventynein mielin, ja tätä toteuttamaan tarvitsemme rautaisen tiimi.

Etsimme myyntipalveluamme pyörittämään tyyppiä, joka pystyy vastaamaan koko Kakolanmäen kysyntään ja huolehtimaan vieraidemme kokous- ja tapahtumavarauksista. Ja ennen kaikkea ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Etsimme tyyppiä, jonka ammattiylpeys paistaa kilometrien päähän.

Millaista tyyppiä etsimme? Tyyppiä, jonka ammattiylpeys paistaa kilometrien päähän. Tyyppiä, joka haluaa vihdoinkin päästä toteuttamaan ne hullut ideat. Tyyppiä, joka haluaa näyttää Suomen hotellialalle suuntaa ja nostaa myyntipalvelun rimaa muidenkin puolesta. Ammattilaista, joka tuo uuden tason myyntipalvelukulttuurin Turkuun.

Me arvostamme sitä, että takana on runsaasti kilometrejä. Mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta. Jos olet suuri persoona, meillä saat olla juuri sellainen.

Oletko sinä parasta, mitä Hotel Kakolalle on tapahtunut? Lähetä hakemus, joka saa meidät rakastumaan sinuun.

Tällaista tyyppiä etsimme.

Suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun sekä tapahtumien suunnittelemiseen ja järjestämiseen. Sinulla on vahva kaupallinen ajattelutapa sekä konkreettisia todisteita sen tuloksista. Tapahtumien, kokousten ja ryhmämajoituksen hinnoittelu, paketointi ja suunnittelu on sinulle tuttua, ja nyt palat halusta olla mukana avaamassa Suomen vaikuttavinta hotellia ja sen myyntipalvelua. Sinulla on tarvittava koulutus ja väkevää työkokemusta tai operatiivista osaamista vastaavista tehtävistä hotellin myyntipalvelusta. Mutta vielä koulutustakin tärkeämpää on asenne – toivomme, että se on loistava eikä yhtään haittaa, jos myös huumorintajusi on Suomen parhaimmistoa.

Palat halusta olla mukana avaamassa Suomen vaikuttavinta hotellia ja sen myyntipalvelua.

Rakastat ihmisiä ja heidän odotustensa ylittämistä: tyytyväinen asiakas on mannaa sielullesi. Nautit hektisistä työpäivistä ja korkealle kurkottavista tavoitteista. Et pelkää kantaa etkä jakaa vastuuta, sillä tiedät, että vain siten tiimimme voi kasvaa ja kehittyä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hallitset sujuvasti suomen, englannin ja ruotsin kielet ja opit nopeasti luovimaan uusissa järjestelmissä. Revenue Management on sinulle tuttua, ja osaat ja uskallat hinnoitella kokous- ja ryhmävaraustarjouspyynnöt itse. Pystyt tarvittaessa ottamaan hinnoittelusta ja kanavanhallinnasta täyden kopin lomasijaisuuden ajaksi. Et pelkää asiakkaan suuriakaan toiveita, ja myyt tarvittaessa vaikka tiilet muuristamme, jos tilanne vaatii. Et kaipaa titteleitä etkä hierarkisia rakenteita.

Vastuullasi on.

Sinä rakennat Kakolanmäen myyntipalvelun yhdessä muun kaupallisen tiimin kanssa. Kehitämme prosessit ja korkkaamme upouudet työkalut käyttöömme, luomme tarvittavat käytännöt ja suunnittelemme mahdollisimman toimivan ekosysteemin, joka palvelee kaikkia tahoja. Työssäsi teet saumatonta yhteistyötä ravintolatiimin, vastaanoton ja hotellin muiden toimintojen kanssa ja olet yksi Hotel Kakolan avainhenkilöistä.

Vastaat kommunikaatiosta moneen suuntaan: Kakolanmäen toimijoille, hotellin eri osastoille, asiakkaalle, varaavalle matkatoimistolle sekä yhteistyökumppaneille – muutamia mainitaksemme. Jalkautat sekä myynnillistä näkemystäsi että palvelukulttuuria tiimimme sisällä ja näytät esimerkilläsi, että:

  1. Mikään ei ole mahdotonta.
  2. Tarjouksen voi saada asiakkaalle ajallaan.
  3. Myynti on hyvää palvelua.
  4. Töissä voi olla todella kivaa.
  5. Myyntipalvelu ja ravintolatiimi pystyvät tekemään saumatonta yhteistyötä.

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Pääset vaikuttamaan siihen, miltä Kakola näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu. Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen. Tule kirjoittamaan kanssamme Kakolan tarinaa uusiksi!

Lisätietoja antaa.

Taru Ojaharju-Latief
taru@kakola.fi

Lähetäthän hakemuksesi 28.2.2020 mennessä.
P.S. Jos sitä ei ala kuulumaan, niin saatan tulla hakemaan sinut kotoa.

Jaa somessa:

Saapuminen
Syys 2020
Lähtö
Syys 2020