Rekry: ravintolapäällikkö ja vastaanottopäällikkö

Oletko sinä parasta, mitä Hotel Kakolalle on tapahtunut? Lähetä hakemus, joka saa meidät rakastumaan sinuun.

Sinä olet parasta, mitä meille on tapahtunut.

Kesällä pahamaineiselle Kakolanmäelle Turkuun avautuu Hotel Kakola. Se on kotimainen ja yksityinen hotelli, joka rakentuu parhaillaan entiseen vankilarakennukseen.

Meillä on yksi tavoite. Teemme Hotel Kakolasta kaupungin korkeatasoisimman hotellin, joka tunnetaan huikeasta palvelustaan. Palvelusta, josta ei puutu tunteen paloa, osaamista eikä persoonaa.

Etsimme nyt ravintolapäällikköä ja vastaanottopäällikköä, jotka kehittävät kanssamme hotellin palvelukonseptin ja keräävät parhaat voimat ympärilleen. Molemmat tulevat kuulumaan hotellin johtoryhmään.

Jos olet suuri persoona, meillä saat olla juuri sellainen.

Millaisia tyyppejä me sitten haemme? Tyyppejä, joiden ammattiylpeys paistaa kilometrien päähän. Tyyppejä, jotka haluavat vihdoinkin päästä toteuttamaan ne hullut ideat. Tyyppejä, jotka haluavat näyttää Suomen hotellialalle suuntaa ja nostaa rimaa muidenkin puolesta. Ammattilaisia, jotka tuovat uuden tason palvelukulttuurin Turkuun.

Me arvostamme sitä, että takana on runsaasti kilometrejä. Mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta. Jos olet suuri persoona, meillä saat olla juuri sellainen.

Oletko sinä parasta, mitä Hotel Kakolalle on tapahtunut? Lähetä hakemus, joka saa meidät rakastumaan sinuun.

Tällaista tyyppiä etsimme.

Rakastat ihmisiä ja heidän odotustensa ylittämistä. Nysväät yksityiskohtia antaumuksella, sillä juuri ne saavat asiakkaan sanomaan ”vau!”. Nautit hektisistä työpäivistä ja korkealle kurkottavista tavoitteista. Tiedät, että tarvitset ympärillesi alan parhaimman ja motivoituneimman tiimin ja tiedät, miten sellainen kasataan. Et pelkää kantaa etkä jakaa vastuuta, sillä tiedät, että vain niin tiimisi voi kasvaa ja kehittyä.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hallitset sujuvasti suomen, englannin ja ruotsin kielet sekä alan järjestelmät. Kestävän kehityksen arvot ovat kiinteä osa työtäsi.

Erityistoiveet ravintolapäällikölle.

Sinä suhtaudut intohimoisesti kulinaristisiin nautintoihin ja tapahtumien järjestämiseen. Sinulla on vahva kaupallinen ajattelutapa sekä konkreettisia todisteita sen tuloksista. Ravintolatoiminnan strateginen johtaminen ja suunnittelu on sinulle tuttua, ja nyt palat halusta olla mukana avaamassa Suomen vaikuttavinta hotellia. Sinulla on alan koulutus ja väkevää työkokemusta tai operatiivista osaamista vastaavista tehtävistä.

Erityistoiveet vastaanottopäällikölle.

Sinä suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun ja asiakkaiden odotusten ylittämiseen. Sinulla on vahva kaupallinen ajattelutapa ja näkemys ja nautit järjestelmällisyydestä. Seuraat tiiviisti, mitä alalla tapahtuu, ja nyt palat halusta olla mukana avaamassa Suomen vaikuttavinta hotellia. Sinulla on alan koulutus ja kokemusta korkeatasoisen hotellin vastaanoton esimiestehtävistä. Sinulla on riittävä tekninen osaaminen oppia ja hallinnoida hotellin järjestelmiä.

Vastuullasi on.

Vastaat kommunikaatiosta moneen suuntaan: Huolehdit oman tiimisi motivoinnista, hyvinvoinnista ja työpäiväkokemuksen kehittämisestä. Jalkautat sekä myynnillistä näkemystäsi että palvelukulttuuria tiimisi sisällä. Seuraat asiakaskokemuksen kehittymistä, vastaat palautteisiin ja hyödynnät palautteiden tuloksia tiimisi työn kehittämisessä. Esittelet vieraille hotellin tiloja, vedät talokierroksia sekä huolehdit asiakastilaisuuksien tunnelmasta.

Kehität koko Hotel Kakolaa eteenpäin yhdessä johtoryhmän kanssa. Teet paljon yhteistyötä myynnin ja hotellin muiden toimintojen kanssa. Vastaat lisäksi työsuojelusta, EA:sta, paloturvallisuudesta ja Green Key -vastuullisuudesta.

Ravintolapäällikön vastuut tarkemmin.

Sinä rakennat ravintolakonseptin yhdessä johtoryhmämme kanssa ja vastaat ravintolaan liittyvistä hankinnoista. Suunnittelet ravintolan ruuat ja juomat yhdessä keittiön kanssa. Vastaat ravintolan tuloksesta sekä laadunvalvonnasta. Valitset tavarantoimittajat ja yhteistyökumppanit yhdessä keittiön ja johtoryhmän kanssa ja pidät heihin yhteyttä. Sinä suunnittelet ja toteutat ravintolan tapahtumakalenterin.

Vastaanottopäällikön vastuut tarkemmin.

Sinä rakennat palvelukonseptin yhdessä johtoryhmämme kanssa Hotel Kakolan brändin mukaisesti. Vastaat vastaanoton toiminnasta ja laadunvalvonnasta, hotellijärjestelmistä sekä taloushallinnon tehtävistä. Kehität koko Hotel Kakolaa eteenpäin yhdessä johtoryhmän kanssa sekä koordinoit housekeepingia ja huoltoa.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa.

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Pääset vaikuttamaan siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa. Saat rekrytoida oman tiimisi. Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen

Lisätietoja antaa.

Hotellinjohtaja Eerika Rinne, eerika@kakola.fi.

Hae.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 14.2.2020 mennessä Eerikalle osoitteeseen eerika@kakola.fi.

Jaa somessa:

Saapuminen
Syys 2020
Lähtö
Syys 2020