Ruoka ja juoma

Tervetuloa makumatkalle Hotel Kakolaan!

Ravintola Rubenissa voit nauttia makumatkan lähiruokatuottajien antimista. Menu vaihtuu useasti sen mukaan mitä kauden antimia on saatavilla. Meille on kunnia-asia käyttää kotimaisia raaka-aineita, erityisesti lähellä tuotettuna. Haluamme omalta osaltamme ehkäistä ilmastonmuutosta ja vähentää hiilijalanjälkeä, tämä näkyy myös menuiden sisällössä.

Lounaan tarjoilemme maanantaista perjantaihin päivittäin vaihtuvin annoksin.

A`la carte on tarjolla iltaisin ja sunnuntaisin Rubenissa nautitaan brunssista.

Rubenin brunssi koostuu maukkaista ja laadukkaista lähituottajien raaka-aineista. Tasapainoinen ja houkuttava valikoima suolaista ja makeaa. Tuoreita leipiä, raikkaita salaatteja, reilusti kasviksia sekä herkullista kahvia.  Rubenin brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 12-15. Brunssin hinta on 29 €/hlö sisältäen lasillisen kuohuviiniä.

Viinitupa Hilariuksessa on tarjolla laadukkaita viinejä sekä pientä purtavaa viinin kaveriksi ja Hilariuksen Delistä saa myös heti valmiita annoksia joko mukaan otettaviksi  tai viinituvassa nautittaviksi. Viihtyisään viinitupaan voitte tulla vain nauttimaan tunnelmasta.

Blinejä tarjolla 22.1.-7.2.2021 

Rubenin klassikot

Sesonkimenu

Viinilista

Lounaslista

Ravintola Rubenin aukioloaika

Aamiainen ma-pe klo 6.30 – 10, la-su 7.30 – 10.30
Lounas ma-pe klo 11 – 14

À la carte 
ma-pe klo 17 – 23
la klo 16 – 23
su klo 17 – 22

Sunnuntaibrunssi klo 12 – 15

Hotel Kakolasta löydät myös kokous- ja juhlatiloja joka lähtöön ja tarpeeseen. Voit tutustua tarkemmin tiloihimme ja palveluihimme täällä, ja mikä vielä parempaa – tule paikan päälle tutustumaan. Hotel Kakola täytyy kokea itse, sovi tutustumiskäynti tästä.

Varaa pöytä
Saapuminen
Tammi 2021
Lähtö
Tammi 2021