Ruoka ja juoma

Tervetuloa makumatkalle Hotel Kakolaan!

Ravintola Rubenissa voit nauttia makumatkan lähituottajien antimista. Menu vaihtuu useasti sen mukaan mitä kauden antimia on saatavilla. Voit kasata kuudesta annoksesta oman retken tai valita valmiiksi suunnitellun makumatkan, joka koostuu viidestä ruokalajista.

Lounaan tarjoilemme maanantaista perjantaihin päivittäin vaihtuvin annoksin, ja sunnuntaisin Rubenissa nautitaan brunssista. Rubenin brunssi koostuu maukkaista ja laadukkaista lähituottajien raaka-aineista. Tasapainoinen ja houkuttava valikoima suolaista ja makeaa. Tuoreita leipiä, raikkaita salaatteja, reilusti kasviksia sekä herkullista kahvia, kuplajuomaa tietenkään unohtamatta. Rubenin brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 12-15. Brunssin hinta on 29 €/hlö sisältäen lasillisen kuohuviiniä.

Viinitupa Hilariuksessa on tarjolla laadukkaita viinejä sekä pientä purtavaa viinin kaveriksi ja Hilariuksen delistä myös heti valmiita annoksia joko mukaan otettaviksi  tai viinituvassa nautittaviksi.

Rubenin klassikot

Sesonkimenu

Viinilista

Ravintola Rubenin aukioloajat:

Aamiainen ma-pe klo 6.30 – 10, la-su 7.30 – 11
Lounas ma-pe klo 11 – 14

À la carte:
ma-pe klo 17 – 23
la klo 13 – 23
su klo 17 – 22

Sunnuntaibrunssi klo 12 – 15

Hotel Kakolasta löydät myös kokous- ja juhlatiloja joka lähtöön ja tarpeeseen. Voit tutustua tarkemmin tiloihimme ja palveluihimme täällä, ja mikä vielä parempaa – tule paikan päälle tutustumaan. Hotel Kakola täytyy kokea itse, sovi tutustumiskäynti tästä.

Varaa pöytä
Saapuminen
Syys 2020
Lähtö
Syys 2020