Hiihtoloma Turussa, Hotel Kakolan majoitustarjoukset

Pakene Talvilomalle Kakolanmäelle Turkuun

Hotel Kakolan Perhehuone alk. 190 €/ vrk 

Takuuvarma irtiotto arjesta on tuoda koko perhe Kakolaan. Turun toiseksi korkein kukkula tarjoaa tekemistä niin isoille kuin pienille. Pulkkamäkiä löytyy joka lähtöön, ja funikulaariajelu tuo lisäjännitystä lomapäivään. Kakolanmäeltä on lyhyt matka niin förille, Turun Linnaan kuin keskustan kaupoille, joten kannattaa saman tien varata myös yöpyminen Hotel Kakolassa.

Vauhdikkaan ulkoilupäivän jälkeen lapset nukkuvat turvallisesti ”kaltereiden” takana perhehuoneissamme. Herkullisen aamiaisen nautittuanne voitte lähteä koko perheen Kakola-kierrokselle, joka on reipas kävely Suomen pelätyimmän vankilan muurien sisäpuolella. Kierroksen aikana kuullaan hurjien poikien kodin arjesta ja nähdään jännittävimmät pakopaikat. Jos Suomen kuuluisimpien vankilakundien kovimmat tarinat kiinnostavat, niin tarjolla on myös Nojatuolimatkoja Kakolaan Hotel Kakolan kirkossa (ei sovellu alle 12-vuotiaille). Ravintola Rubenissa on lapsille tarjolla rajattomasti vohveleita vanhempien ruokailun yhteydessä, ja aulan viinitupa Hilariuksesta löytyy juotavia koko perheelle ja sopivat herkut vaikka lautapeli-iltaan.

Pihalla oleva ravintolatila Totti  palvelee kaikkia nälkäisiä ja janoisia viikolla 8 klo 11-17. Sinne voi pysähtyä lämmittelemään takkatulen ääreen, nauttimaan lohisoppaa, pulla ja muita hiihtolomaherkkuja lämpimien juomien kera – tai haluttaessa voi nauttia tarjoilut ulkona, niin ei tarvitse riisua talvitamineita kesken ulkoilupäivän!

Kakolanmäen kaikki palvelut ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Sanomattakin on selvää, että kaikki tapahtuu turvallisesti annettujen rajoitusten mukaisesti, joten voit rauhassa vapautua ja tarjota koko perheelle ikimuistoisen talviloman!

Katso opastusten aikataulu ja varaa heti  Kakola-kierros

Tarjous voimassa 19.2.-7.3.2021 hotel@kakola.fi
Puh. 02- 515 0555

Varauskoodi: Ski

**********************
Kirpeä talvitarjous 94 €/hlö (188 € kahdelle)

Vietä romanttinen viikonloppu tai tee arjesta juhlaa!
Rauhallisissa huoneissamme hoidat päivän työt vaikka etänä, emme kahlitse teitä huoneisiinne.
Illalla voitte nauttia ravintola Rubenin kolmen ruokalajin illallisen.

Menu

Tartar kotimaisesta luomukaritsasta, säilöttyä varsiselleriä ja mustaa valkosipulia
Päivän kalaa, Kaarlejoen luomuselleriä ja sinisimpukkakastiketta
Ronin suklaakakkua ja vadelmajäätelöä

Hinta sisältää Standard king -huoneen, kolmen ruokalajin illallisen ja aamiaisen.
Varauskoodi: kirpeä. Paketti tulee käyttää  30.3.2021 mennessä.

Varaukset: hotel@kakola.fi
Puh. 02- 515 0555

Varauskoodi: Kirpeä

Jaa somessa:

Saapuminen
Maalis 2021
Lähtö
Maalis 2021