Vastaanoton palveluvastaava, yövuoro

Sinä olet parasta, mitä meille on tapahtunut.

Kesällä pahamaineiselle Kakolanmäelle Turkuun avautuu Hotel Kakola. Se on kotimainen ja yksityinen hotelli, joka rakentuu parhaillaan entiseen vankilarakennukseen. Hotel Kakolaan tulee 150 huonetta, korkeatasoinen ravintola Ruben sekä laajat kokous- ja juhlatilat yli 500 hengelle. Meillä on yksi tavoite. Teemme Hotel Kakolasta kaupungin korkeatasoisimman hotellin, joka tunnetaan huikeasta palvelustaan. Palvelusta, josta ei puutu tunteen paloa, osaamista eikä persoonaa.

Millaisia tyyppejä me sitten haemme? Tyyppejä, joiden ammattiylpeys paistaa kilometrien päähän. Tyyppejä, jotka haluavat vihdoinkin päästä toteuttamaan ne parhaat, hullut ideat. Tyyppejä, jotka haluavat näyttää Suomen hotellialalle suuntaa ja nostaa rimaa muidenkin puolesta. Ammattilaisia, jotka tuovat uuden tason palvelukulttuurin Turkuun.

Me arvostamme sitä, että olet raudan kova ammattilainen sarallasi, ja asiakaspalvelu on sinulla DNA:ssa. Mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta. Jos olet suuri persoona, meillä saat olla juuri sellainen.

Oletko sinä parasta, mitä Hotel Kakolalle on tapahtunut? Lähetä hakemus, joka saa meidät rakastumaan sinuun.

 

Vastaanoton palveluvastaava, yövuoro – (kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva)

Tällaista tyyppiä etsimme.

Suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun ja asiakkaiden odotusten ylittämiseen. Sinulla on vahva kaupallinen ajattelutapa ja nautit järjestelmällisyydestä. Sinulla on kokemusta korkeatasoisen hotellin vastaanoton tehtävistä.

Vaikka olet tärkeä osa tiimiämme ja työyhteisöämme, olet itsenäinen ja sinut sen kanssa, että olet suurimman osan aikaa vuorossasi yksin. Et pelkää vastuuta, vaan ylpeänä ja valppaana huolehdit, että hotellimme ja vieraamme ovat turvassa ja nauttivat olostaan silloinkin, kuin muu maailma nukkuu. Huolehdit asiakkaidemme turvallisuudesta, ja ensiapu- ja paloturvallisuusasiat ovat sinulle tuttuja, tai ainakin olet halukas oppimaan ja ymmärrät näiden taitojen tärkeyden yötyössä.

Vastaanotossa olet ”hotellimme kasvot”. Luot vieraillemme positiivisen ensivaikutelman iloisuudellasi, välittömyydelläsi ja ammattitaidollasi.

Olet kekseliäs ja sanavalmis eikä sinulla ei mene sormi suuhun kiperässäkään tilanteessa. Ratkaisukeskeisesti selviät tilanteesta kuin tilanteesta.

Yövuoron toimenkuvaan kuuluu päivävuoroa enemmän taloushallinnon tehtäviä. Yöllä koko hotellin toiminta keskittyy vastaanottoon, joten vuorosi toimenkuva voi olla hyvinkin värikäs. Toimit ravintolan ollessa suljettuna myös anniskeluvastaavana.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet ja pärjäät ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa. Jaat kanssamme kestävän kehityksen – ja yhdenvertaisuuden arvot ja huolehdit niiden toteutumisesta jokapäiväisessä työssäsi.

 

Vastuullasi on.

Olet hotellin avainhenkilöitä ja vastaat vastaanottopäällikölle.

Vastaat koko hotellin toiminnasta yön aikana asiakaspalvelusta taloushallinnon tehtäviin ja turvallisuuteen.

Yövuoro tekee koko talon päivän tilitykset, tasaa kassat, huolehtii varausten tekemisestä, laskee työtehoja & matkatoimistokomissiota, vastaa asiakaspalautteisiin, tekee varauksia ja valmistelee seuraavan päivän työt aluilleen samalla huolehtien viimeisistä saapujista ja myöhäisistä illanistujista. Yövuoro hotellissa on kaukana ”hautausmaavuorosta”.

Esimerkilläsi ylläpidät kannustavaa ilmapiiriä ja olet mukana luomassa Suomen parasta työpäiväkokemusta. Sitoudut yhdessä sovittuihin myyntitavoitteisiin, ja osaltasi edesautat niiden saavuttamisessa. Yhdessä koko henkilökunnan kanssa huolehdit työsuojelun, yhdenvertaisuuden, paloturvallisuuden & ensiavun ja Green Key -vastuullisuusasioiden toteutumisesta kaikkialla hotellin toiminnassa.

 

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Eerika Rinne.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 7.6.2020 mennessä osoitteeseen eerika.rinne@kakola.fi

Saapuminen
Loka 2020
Lähtö
Loka 2020
Yhteydenotto

Hotel Kakola avaa ovensa syyskuussa

Huoneet ovat varattavissa 1.10. alkaen.

Ota Hotel Kakolan Facebook ja Instagram seurantaan ja pysyt kärryillä kaikista käänteistä.

Lämpimästi tervetuloa kiven sisään, pian nähdään!