VASTAANOTON VUOROVASTAAVA

Sinä olet parasta, mitä meille on tapahtunut.

Syksyllä pahamaineiselle Kakolanmäelle Turkuun avautuu Hotel Kakola. Se on kotimainen ja yksityinen hotelli, joka rakentuu parhaillaan entiseen vankilarakennukseen. Hotel Kakolaan tulee 150 huonetta, korkeatasoinen ravintola Ruben sekä laajat kokous- ja juhlatilat yli 500 hengelle. Meillä on yksi tavoite. Teemme Hotel Kakolasta kaupungin korkeatasoisimman hotellin, joka tunnetaan huikeasta palvelustaan. Palvelusta, josta ei puutu tunteen paloa, osaamista eikä persoonaa.

Millaisia tyyppejä me sitten haemme? Tyyppejä, joiden ammattiylpeys paistaa kilometrien päähän. Tyyppejä, jotka haluavat vihdoinkin päästä toteuttamaan ne parhaat, hullut ideat. Tyyppejä, jotka haluavat näyttää Suomen hotellialalle suuntaa ja nostaa rimaa muidenkin puolesta. Ammattilaisia, jotka tuovat uuden tason palvelukulttuurin Turkuun.

Me arvostamme sitä, että olet raudan kova ammattilainen sarallasi, ja asiakaspalvelu on sinulla DNA:ssa. Mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta. Jos olet suuri persoona, meillä saat olla juuri sellainen.

Oletko sinä parasta, mitä Hotel Kakolalle on tapahtunut? Lähetä hakemus, joka saa meidät rakastumaan sinuun.

 

VASTAANOTON VUOROVASTAAVA

Tällaista tyyppiä etsimme.

Suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun ja asiakkaiden odotusten ylittämiseen. Sinulla on vahva kaupallinen ajattelutapa ja näkemys, ja nautit järjestelmällisyydestä. Seuraat tiiviisti, mitä alalla tapahtuu, ja nyt palat halusta olla mukana avaamassa Suomen vaikuttavinta hotellia. Sinulla on kokemusta korkeatasoisen hotellin vastaanoton esimiestehtävistä.

Rakastat ihmisiä ja heidän odotustensa ylittämistä. Ymmärrät myös, että jokaisen tuotetun ”WAU elämyksen” takana on määrätietoista taustatyötä ja pikkutarkkaa yksityiskohtien kanssa pakertamista. Vaikka valtaosa työstä on asiakaspinnassa, on taustatkin pidettävä kunnossa.

Ymmärrät, että hotelli on auki vuorokauden ja vuoden ympäri, ja työ on usein ilta- ja viikonloppupainotteista. Myös yövuorot kuuluvat tehtävään. Työn nopeatempoisuus ei sinua pelota, vaan nautit vauhdista ja muuttuvista tilanteista.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet ja pärjäät ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa. Jaat kanssamme kestävän kehityksen – ja yhdenvertaisuuden arvot ja huolehdit niiden toteutumisesta jokapäiväisessä työssäsi.

 

Vastuullasi on.

Olet vastaanottopäällikön aisapari, ja vastaat päivittäisten rutiinien ja vuorojen sujuvuudesta sekä vieraidemme odotusten täyttymisestä ja ylittämisestä. Olet tiimiläisten ”isoveli/isosisko”. Esimerkilläsi luot ja ylläpidät positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä. Iloisuudella, huumorilla ja kärsivällisyydellä kannustat, valmennat ja opastat omiasi ja huolehdit tiimin jaksamisesta. Vieraidemme viihtyvyyden takaamiseksi huolehdit, että varaukset ovat järjestyksessä, sähköposteihin, kyselyihin ja palautteisiin vastataan nopeasti, komissiot ja tilitykset ovat aikataulussa ja sentilleen oikein.

Osallistut työvuorosuunnitteluun, vastaat lisämyyntitavoitteisiin pääsemisestä ja huolehdit, että kestävän kehityksen ja yhdenvertaisuuden arvot toteutuvat osaston arjessa. Sijaistat vastaanottopäällikköä tarvittaessa ja kannat kokonaisvastuun osaston operatiivisesta toiminnasta vuorosi aikana. Vaikka vuorovastaava on avainasemassa osaston toiminnassa, on toimenkuva kuitenkin pääasiallisesti suorittavaa operatiivista vuorotyötä. Sinulle on itsestäänselvyys auttaa kaikkia ja tehdä yhteistyötä yli osastonrajojen tiimihengen ja asiakastyytyväisyyden optimoimiseksi. Esittelet ylpeänä vieraille hotellin tiloja, vedät talokierroksia sekä huolehdit asiakastilaisuuksien tunnelmasta.

Yhdessä muiden avainhenkilöiden kanssa huolehdit työsuojelun, paloturvallisuuden & ensiavun ja Green Key -vastuullisuusasioiden toteutumisesta kaikkialla hotellin toiminnassa.

 

Me tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle merkittävää roolia Hotel Kakolan tarinassa. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä hotelliala näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu ja maistuu Suomessa.

Saat työn, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, toteuttaa intohimoasi ja käyttää luovuuttasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilökuntaedut ja sairauskuluvakuutuksen.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Eerika Rinne.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 7.6.2020 mennessä osoitteeseen eerika.rinne@kakola.fi

Saapuminen
Syys 2020
Lähtö
Syys 2020