Standard

Standard-huoneissa on ihan kaikki, mitä tarvitset arjesta irtautumiseen. Olemme valinneet huolella sängyn ja liinavaatteet, sillä tiedämme, miten tärkeät hyvät yöunet ovat. Sinun tarvitsee vain päättää, haluatko itsellesi 12–14-neliöisen Singlen vai yövytkö Twinissä tai Kingissä, jotka ovat 18–25-neliöisiä.

Standard
12–14 tai 18–25 m2

Sellihuone

Ennen tänne jouduttiin, nyt päästään. Entiseen eritysselliin rakennettu sellihuone tekee hotelliyöstäsi elämyksen – paitsi jos kärsit ahtaan paikan kammosta. Pikkuruisessa sellissä on pikkuruinen ikkuna, kerrossänky sekä oma vesipiste ja WC, mutta suihkun jaat muiden eristyssellien asukkaiden kanssa. Selliasukkaat saavat ”erityiskohtelua”.

Sellihuone
Eristysselli-huone

Sellihuone

Perhehuone

Perhehuone sopii sekä lapsiperheille että laajennetuille perheille. Koska jokainen perhe on omanlaisensa, sellaisia ovat myös perhehuoneemme. Huoneessa on tilaa neljälle henkilölle, ekstrasängyt löytyvät perhehuoneissa joko kalterien takaa kerrossängystä tai mukavasta vuodesohvasta.

Perhehuone
22–31 m2

Superior

Superior- huonetyyppi sopii erityisen hartaaseen rentoutumiseen kaikille, jotka sitä kaipaavat. Huoneessa on vakiovarusteena kylpytakki, tohvelit, MySoda- hiilihapotuslaite sekä kahvin-ja vedenkeitin.

Superior
26–32 m2

Junior Suite

Sviittimme on tehty todellisille nautiskelijoille ja niissä on kaikki vähän paremmin. Junior suite, eli tuttavien kesken ”mutterisviitti” saa lempinimensä mutterimaisesta muodostaan. Junior suite olivat vankila-aikaan ryhmäsellejä, ja myöhemmässä vaiheessa virkistystiloja. Junior suitessa on runsaasti tilaa vapautua arjen kahleista. Huoneissa perusvarusteluna kylpytakit ja tohvelit.

Junior Suite
38–40  m2

Kakola Suite

Kakola Suite on tilaa ja vapautta kaipaavien toiveiden täyttymys! Tässä sviitissä on olohuone ja makuuhuone erikseen, ja molemmissa huoneissa oma televisio. Sviitistä löytyy perusvarusteluna kylpytakit, tohvelit, MySoda-hiilihapotuslaite, Lavazza -kahvinkeitin sekä vedenkeitin kaikkine tykötarpeineen ja LUMI:n laadukkaat hygieniatuotteet. Kakola Suitessa erinomaiset unet takaa Svanen king size parivuode ja tarvittaessa pedattava vuodesohva.

Kakola sviitti

Kakola Suite
54 m2

Saapuminen
Tammi 2021
Lähtö
Tammi 2021