Standard

Standard-huoneissa on ihan kaikki, mitä tarvitset arjesta irtautumiseen. Olemme valinneet huolella sängyn ja liinavaatteet, sillä tiedämme, miten tärkeät hyvät yöunet ovat. Voit valita kolmesta eri huonevaihtoehdosta itsellesi sopivimmat. 12-14 neliöisen singlen tai 18 – 25 neliöisen twinin tai kingin.  Kaikissa huoneissamme on laadukkaat vuoteet, Lavazza kahvinkeitin, vedenkeitin ja tv.

 

 

Loman kuin loman voit majoittua tyylikkäässä Standard-huoneessa. Sisustuksessa on otettu huomioon vankilarakennuksen historia.
Pääset rentoutumaan Hotel Kakolan Standard-huoneessa sen harmonisen sisustuksen keskelle. Parisänky, televisio ja työpöytä tuovat huoneeseen käytännöllisyyttä.
Single-huone sopii loistavasti yksinmatkustavan majoittumiseen. Huone on kompaktin kokoinen ja se sisältää kaiken tarvitsemasi, kun haluat yöpyä Turussa.
Hotel Kakolan Standard-huoneesta löytyy tyylikäs ja laadukas kylpyhuone. Se tuo lomaasi hieman lisää luksusta.
Hotel Kakolassa voit nauttia majoittuessasi voit rentoutua kylpyammeessa.

Standard
12–14 tai 18–25 m2

Sellihuone

Ennen tänne jouduttiin, nyt päästään. Entiseen eritysselliin rakennettu sellihuone tekee hotelliyöstäsi elämyksen – paitsi jos kärsit ahtaan paikan kammosta. Pikkuruisessa sellissä on pikkuruinen ikkuna, kerrossänky sekä oma vesipiste ja WC, mutta suihkun jaat muiden eristyssellien asukkaiden kanssa. Selliasukkaat saavat ”erityiskohtelua”.

Ota vankilahotellista kaikki irti ja majoitu vanhaan selliin! Sellihuoneesta löydät kerrossängyn ja oman wc-alueen, suihkutilat jaat kuitenkin muiden
Majoitu kalterien taakse Turun vankilahotellini tarjoamassa sellihuoneessa.

Sellihuone

Perhehuone

Perhehuone sopii sekä lapsiperheille että laajennetuille perheille. Koska jokainen perhe on omanlaisensa, sellaisia ovat myös perhehuoneemme. Huoneessa on tilaa neljälle henkilölle, ekstrasängyt löytyvät perhehuoneissa joko kalterien takaa kerrossängystä tai mukavasta vuodesohvasta.

Perhehuoneessa voi majoittua useampi henkilö sen tarjoamien nukkumapaikkojen vuoksi. Perheen pienimmät saavat yöpyä kätevästi kerrossängyssä, kun taas vanhemmat saavat nauttia parisängyn tilavuudesta.
Hotel Kakolan perhehuoneessa yöpyy koko perhe. Hotellihuoneesta löytyy parisänky sekä pedattava vuodesohva.
Hotellin perhehuoneessa voi rentoutumisen lisäksi myös työskennellä sen tarjoamalla työpisteellä.
Hotel Kakolan Standard-huoneesta löytyy tyylikäs ja laadukas kylpyhuone. Se tuo lomaasi hieman lisää luksusta.
Hotel Kakolassa voit nauttia majoittuessasi voit rentoutua kylpyammeessa.

Perhehuone
22–31 m2

Superior

Superior- huonetyyppi sopii erityisen hartaaseen rentoutumiseen kaikille, jotka sitä kaipaavat. Huoneessa on vakiovarusteena kylpytakki, tohvelit, MySoda- hiilihapotuslaite sekä kahvin-ja vedenkeitin.

Vankilahotellin hotellihuoneesta ei tyyliä puutu. Tästä huoneesta löytyy mukava parisänky ja tv, jonka ääressä voi rentoutua.
Turussa sijaitsevan vankilahotellin tarjoama Superior-huone kutsuu vieraat rentoutumaan upeiden elämysten ohella tunnelmallisessa ja kauniisti sisustetussa huoneessa. Vieraat ansaitsevat virkistävät yöunet muhkeassa parisängyssä.
Kakolan vankilahotelli tarjoaa täydelliset mahdollisuudet rentoutumiseen. Hotellihuone tarjoaa pehmeät ja mukavat kylpytakit ja tohvelit asiakkaille.
Tyylikäs kylpyhuone laadukkailla materiaaleilla tuovat hitusen luksusta majoittumiseesi Turussa.

Superior
26–32 m2

Junior Suite

Sviittimme on tehty todellisille nautiskelijoille ja niissä on kaikki vähän paremmin. Junior suite, eli tuttavien kesken ”mutterisviitti” saa lempinimensä mutterimaisesta muodostaan. Junior suite olivat vankila-aikaan ryhmäsellejä, ja myöhemmässä vaiheessa virkistystiloja. Junior suitessa on runsaasti tilaa vapautua arjen kahleista. Huoneissa perusvarusteluna kylpytakit ja tohvelit.

Mutterinmallisessa sviitissä on täydelliset puitteet irtiottoon arjesta. Yöpyminen ja majoitus Turussa ei ole koskaan ollut näin nautinnollista.
Junior Sviitissä voit Turussa vietettävän lomasi aikana nauttia tilavasta hotellihuoneesta, joka tarjoaa sängyn lisäksi mukavan olohuonemaisen tilan. Elämyshotellin tarjoamien aktiviteettien jälkeen on mukava istahtaa ja rentoutua omassa hotellihuoneessa.
Mutterinmallisessa sviitissä on täydelliset puitteet irtiottoon arjesta. Yöpyminen ja majoitus Turussa ei ole koskaan ollut näin nautinnollista.
Junior sviitin tuoman kokemuksen täydentää laadukas kylpyhuone.

Junior Suite
38–40  m2

Kakola Suite

Kakola Suite on tilaa ja vapautta kaipaavien toiveiden täyttymys! Tässä sviitissä on olohuone ja makuuhuone erikseen, molemmissa huoneissa on lisäksi oma televisio. Sviitistä löytyy perusvarusteluna kylpytakit, tohvelit, MySoda-hiilihapotuslaite, Lavazza -kahvinkeitin sekä vedenkeitin kaikkine tykötarpeineen ja LUMI:n laadukkaat hygieniatuotteet. Kakola Suitessa erinomaiset unet takaa Svanen king-size parivuode ja tarvittaessa pedattava vuodesohva.

Hotel Kakolan sviitissä voit yöpyä muhkeassa Svanen king-size parivuoteessa samalla kun katselet Turun kaupungin maisemia. Hotellihuoneen värimaailma on luonnonläheinen ja laadukkaat materiaalit tekevät majoittumisestasi luksusta.
Kakola sviitin oleskelutilassa pääset todelliseen rentoutumisen tilaan. Tämä majoitusvaihtoehto tarjoaa sinulle ruokailutilan sekä mukavan sohvan ja mahdollisuuden myös television katselemiseen.
Kakola sviitissä on myös tilaa työskentelyyn. Työpöytä tarjoaa mahdollisuuden työskentelyyn esimerkiksi bisnesmatkoilla.
Kakola sviitin kylpyhuone tuo laadukkailla materiaaleillaan luksusta lomaasi. Tasokas kylpyhuone tarjoaa yöpyjilleen LUMI:n hygeniatuotteet.
Sviitin kylpyhuoneessa on myös luksusta tuova kylpyamme, joka takaa loman tunteen majoittumiseesi.

Kakola Suite
54 m2

Saapuminen
Huhti 2021
Lähtö
Huhti 2021