Standard

Standard-huoneissa on ihan kaikki, mitä tarvitset arjesta irtautumiseen. Olemme valinneet huolella sängyn ja liinavaatteet, sillä tiedämme, miten tärkeät hyvät yöunet ovat. Sinun tarvitsee vain päättää, haluatko itsellesi 12–14-neliöisen Singlen vai yövytkö Twinissä tai Kingissä, jotka ovat 18–25-neliöisiä.

Perushuone

Standard
12–14 tai 18–25 m2

Huoneet varattavissa pian!

Family

Perhehuone sopii sekä lapsiperheille että laajennetuille perheille. Koska jokainen perhe on omanlaisensa, sellaisia ovat myös perhehuoneemme. Huoneessa on tilaa neljälle henkilölle: ekstrasängyt löytyvät perhehuoneissa joko kalterien takaa kerrossängystä tai mukavasta vuodesohvasta.

Perhehuone
Perhehuone_kylpyhuone

Family
22–31 m2

Huoneet varattavissa pian!

Superior

Superior-huonetta hallitsee koko seinän kokoinen ikkuna. Tämä huonetyyppi sopii erityisen hartaaseen rentoutumiseen kaikille, jotka sitä kaipaavat.

Superior
26–32 m2

Huoneet varattavissa pian!

Suite

Sviittimme on tehty todellisille nautiskelijoille ja niissä on kaikki vähän paremmin. Valittavanasi on persoonallinen Junior Suite tai erillisellä makuuhuoneella varustettu Suite hotellin ylimmässä kerroksessa.

Sviitti

Suite
38–40 tai 54 m2

Huoneet varattavissa pian!

Cell Room

Ennen tänne jouduttiin, nyt päästään. Entiseen eritysselliin rakennettu sellihuone tekee hotelliyöstäsi elämyksen – paitsi jos kärsit ahtaan paikan kammosta. Pikkuruisessa sellissä on pikkuruinen ikkuna, kerrossänky sekä oma vesipiste ja WC, mutta suihkun jaat muiden eristyssellien asukkaiden kanssa.

Eristysselli

Cell Room

Huoneet varattavissa pian!

Saapuminen
Marras 2020
Lähtö
Marras 2020